2022-03-29 12:38:04• hírek • Bede Emőke

Elítélték a több fiút is szexuálisan bántalmazó férfit

Elsőfokú ítélet született abban a büntetőperben, melyet egy kiskorú fiúkkal fajtalankodó Szatmár megyei férfival szemben indítottak.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőséghez 2021. október 18-án érkezett a bejelentés, mely szerint egy 41 éves, részteleki férfi október folyamán különféle szexuális cselekményekbe kényszerített bele egy 11 éves kisfiút. A hatóság a jelzés alapján nyomozást indított, ám mint kiderült, nem csak szexuális bántalmazásról van szó, hanem kiskorúval való szexuális kapcsolat létesítéséről és kiskorúak elcsábításáról is. A nyomozás során ugyanis fényt derítettek rá, hogy a szóban forgó személy július és szeptember között két másik, 14 éves fiúval is fajtalankodott, melyért cserébe különböző pénzösszegeket ajánlott nekik.


A Szatmár Megyei Törvényszék néhány nappal ezelőtt elsőfokú ítéletet hirdetett az ügyben. A jelenleg a nagyváradi börtönben raboskodó V. Gabrielre az általa elkövetett bűncselekmények nyomán halmazati büntetésként 3 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztést szabtak ki, ugyanakkor azt is megtiltották neki, hogy szabadulása után bármilyen formában felvegye a kapcsolatot az általa behálózott és bántalmazott három fiúval. Mindezeken felül a férfinak kártérítést is kell fizetnie: L. Adolfnak 25.000 lejt, P. Vilmosnak 3.000 eurót, R. Nicolaénak pedig 1.000 eurót. Mindezeken felül őt terheli még a 2.500 lejes perköltség, illetve az 1.410 lejes védőügyvédi honorárium is - derül ki a törvényszék honlapjáról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: